Eolis Air manager

Luchtreiniger

Dé oplossing tegen virussen zoals Covid-19

Niemand had in 2019 gedacht dat 2020 er zou uitzien hoe we het ervaren hebben... Een jaar van afstand, mondmaskers en angst dat ons overviel. Helaas zijn we er nog steeds niet van af en kunnen we maar beter voorzorgen nemen, ook naar de toekomst toe.

Door de lucht in ruimtes correct te zuiveren, kunnen virussen zoals het coronavirus tegen gegaanworden. Uiteraard énkel bij een correcte behandeling. De apparaten van NatéoSanté zijn hier uiterst geschikt voor én zijn ook wetenschappelijk getest hierop.De toestellen bestaan al sinds 2014 en hebben dus al jaren ervaring in het gezond houden van lucht.

Na een reeks tests op coronavirusstam (HCoV-229E) die sterk lijkt op de SARS-CoV-2-stam, tonen de resultaten aan dat de professionele luchtreiniger van EOLIS Air Manager 99,6% van de coronavirussen die in de testkamer aanwezig zijn elimineert en dit na slechts 10 minuten.

Dit percentage van 99,6% is bereikt met een standaard EOLIS Air Manager 600S, uitgerust met een Perform+ filterblok inclusief een HEPA H13 filter, conform NF EN ISO 29463-4 (voorheen NF EN 1822-4). Een aërosol van druppels besmet met een bekende concentratie coronavirus werd gedurende 5 minuten in een hermetische kamer verneveld. De 99,6% reductiegraad werd vervolgens gemeten na slechts 10 minuten luchtzuivering op snelheid 2.

Thierry Ricci, CEO van NatéoSanté en bedenker van de EOLIS Air Managers sinds 2009,over de effectiviteit van zijn producten tegen Covid-19:

"De resultaten van deze tests bevestigen dat onze luchtreiniger EOLIS Air Manager doeltreffend is om het coronavirus SARS-CoV-2, verantwoordelijk voor de Covid-19 pandemie, uit de lucht te verwijderen", zegt Anaïs Guyomarc'h, Director of Operations and Research & Development van NatéoSanté.Deze twee stammen HCoV-229E en SARS-CoV-2 behoren tot dezelfde familie van coronavirussen. Ze hebben zeer gelijkaardige structuren en afmetingen. Hun manier van verspreiding in de lucht is vergelijkbaar.

"Deze tests bevestigen de betrouwbaarheid van onze technologie. "zegt Thierry Ricci, CEO van NatéoSanté.“We hebben een lange ervaring. Wij zijn al meer dan tien jaar experts op het gebied van luchtkwaliteit binnenshuis. Het is de uitstekende kwaliteit van ons werk, onze technologie en onze innovatieve ideeën die worden erkend. Wij hechten veel belang aan het laten beoordelen van de prestaties en de veiligheid van onze technologie. Deze succesvolle, wetenschappelijk onderbouwde tests bevestigen de doeltreffendheid van onze professionele luchtzuiveraars."

Luchtzuiveringssysteem die de luchtkwaliteit constant challenged

De systemen van NatéoSanté laten toe dat de luchtkwaliteit constant gemeten wordt. Er wordt gekeken naar de hoeveelheid ozon en VOS-stoffen (Vluchtige Organische Stoffen = koolwaterstoffen die makkelijk verdampen, zoals componenten van oplosmiddelen of brandstoffen, formaldehyde...) en zuivert de lucht op basis van deze informatie.Bovendien gebruiken onze toestellen ook gereguleerde fotokatalyse door middel van TiO2 en UV’s die in staat zijn omDNA af te breken en dus virussen zoals Covid-19 tegen te gaan.

Covid-19 afbreken in uw ruimte

Het thuiswerken is goed geweest... Voor even dan toch. Uiteraard kijkt iedereen ernaar uit terug tussen collega’s te zitten en samen aan het koffieapparaat een babbeltje te slaan, niet? Voorkom situaties zoals deze in de toekomst door het aanschaffen van een Air Manager. Door de afbraak van DNA in een ruimte, kunnen virussen perfect afgebroken worden en krijgen ze geen kans tot vermenigvuldiging. Bovendien zorgt het zuiveringssysteem ook nog eens voor perfect gebalanceerde en gezonde lucht dat ook geuren weg haalt. Contacteer ons voor meer informatie.