top of page

Over Ons

 

Wij zijn Lies & Pascal van EOLIS Air Manager. Vanuit onze eigen waarden, normen én kennis binnen de sector van luchtreinigers, kwamen wij een tijdje geleden in aanraking met de toestellen van Natéo Santé. De toestellen wisten ons, na eigen tests en de research die we daaromtrent deden, absoluut te overtuigen van hun kracht en kunnen.

De toestellen zijn niet alleen trendy, maar ook nog eens enórm doeltreffend en dat is de reden waarom wij deze producten aanbieden. Hun technische specificaties waaraan ze voldoen zijn buitengewoon sterk. In tijden zoals deze, waarin Covid-19 momenteel nog even ons leven jammer genoeg beheerst, is een Air Manager een van dé oplossingen die je kan bieden.

 

Laat ons hopen dat we zulke pandemieën niet meer moeten meemaken, maar je kan er maar beter op voorbereid zijn... En dan hebben we het nog niet gehad over alle andere stoffen die zich binnenskamers bevinden... Het enige wat je de hele dag door doet, is ademen. Wij willen er dan ook voor zorgen dat de lucht die je inademt, optimaal is!

Meer informatie over onze toestellen vind je hier

 

alpha%20pascal%20en%20ik_edited.jpg
bottom of page