top of page

Referenties

Ziekenhuizen

Enkele belangrijke ziekenhuizen die uitgerust zijn met een Eolis Air Manager zijn :

  • Hospices Civils de Lyon (HCL) met 77 machines

  • Centre hospitalier Lucien Hussel (Wenen)

  • Verschillende tijdelijke ziekenhuizen in Wuhan (China)

Kinesitherapeute

Marie-Noëlle Persin is al 18 jaar kinesitherapeute in een privépraktijk te Sint-Agatha-Berchem..

 

Naar aanleiding van de gezondheidscrisis en de vele normen die onze regering heeft opgelegd tijdens de coronaperiode, zocht Marie-Noëlle naar de middelen om er zo doeltreffend mogelijk op te reageren. Ze wilde voornamelijk haar patiënten geruststellen door middel van een professionele luchtzuiveraar. Dankzij dit systeem (de Eolis 600S) wordt de lucht permanent geanalyseerd en gezuiverd.

Eolis%20Air%20manager%20luchtreiniger%20

“Mijn patiënten en ik zijn bovendien ook gerustgesteld.”

“Ik ben blij met het toestel Eolis 600S. Ik heb een dagelijks overzicht van de kwaliteit van de lucht in mijn praktijk of mijn kantoor of mijn wachtkamer. Mijn patiënten en ik zijn bovendien ook gerustgesteld. Sommige patiënten hebben het verschil opgemerkt omdat mijn kantoor niet meer naar massageolie ruikt in vergelijking met vroeger. En in plaats van de ruimte te verluchten door de ramen wijd open te zetten, is het zoveel gemakkelijker om de deep clean functie te gebruiken, die de lucht en de oppervlakken grondig reinigt zonder dat ik daar echt moeite voor hoef te doen. Niet te vergeten dat de Eolis 600S door zijn ontwerp ook goed in de kast past en gemakkelijk te verplaatsen is!”

Foto%20Mieke%201_edited.png

Schoonheidsspecialiste Mimi Neubourg

“Ik heb Eolis Air Manager in eerste plaats aangekocht om mijn klanten en mezelf te beschermen. Dit toestel zorgt ervoor dat bacteriën, virussen en vluchtige organische stoffen uit de lucht gefilterd worden. Dagdagelijks kom ik in contact met producten waar formaldehyde en andere giftige gassen in zitten. Dit is niet zichtbaar, maar het is er wel.

“Voor mijn gezondheid en die van anderen was dit zeker de investering waard.”

Zowel de klanten als ikzelf ademen deze vervuilde lucht in. Er komt ook veel fijn stof vrij wanneer ik gelnagels plaats. Ook dit wordt opgevangen door het toestel. En dan is er uiteraard het feit dat dit toestel ook virussen uit de lucht filtert, wat in deze rare ‘coronatijden’ toch een hele geruststelling is. 

 

Door dit toestel aan te kopen, verzeker ik mezelf dat mijn klanten optimaal beschermd zijn. Voor mijn gezondheid en die van anderen was dit zeker de investering waard.”

Hive5 Coworking

 

Ik ben de manager van Hive5 coworking. Deze gedeelde werkruimte met een totale oppervlakte van ongeveer 2000m2 bestaat uit privé kantoren, aangelegde ruimtes, gemeenschappelijke ruimtes en vergaderzalen en is gelegen in het centrum van Brussel. Het is volledig gericht op jonge bedrijven, een zestigtal momenteel en in totaal voor bijna 250 mensen.

Waar veel mensen samenkomen, is hygiëne sowieso belangrijk, maar sinds de corona pandemie is het absoluut een topprioriteit geworden om een gezonde professionele atmosfeer te garanderen.

De basis corona maatregelen ( handen ontsmetten, dragen van een masker, éénrichtingsverkeer, …) en de social distancing lijken ons niet meer voldoende om onze klanten gerust te stellen.

Om een gezonde werkplek te kunnen aanbieden en onze klanten weer te kunnen ontvangen in een nogal gevoelige context, hebben wij een beroep gedaan op de firma A-HC, die gespecialiseerd is in het plaatsen van luchtzuiveraars. Wij stellen het bijzonder op prijs dat de toestellen volkomen onschadelijk zijn voor onze klanten.

De mogelijkheid om de apparatuur gemakkelijk te verplaatsen stelt ons in staat de lucht in onze verschillende vergaderzalen en zelfs in de centrale vergaderzaal te zuiveren.

Vanuit budgettair oogpunt is het een grote meerwaarde dat we  onze HVAC-installatie op korte termijn niet structureel moeten aanpassen.

Maar de kers op de taart, bovenop de bewezen onschadelijkheid van de toestellen, is de DEEP CLEAN functie waardoor onze ruimtes 's nachts grondig kunnen worden gereinigd.  Als 's morgens de eerste gasten arriveren, zijn onze gemeenschappelijke ruimtes volledig ontsmet. Dit is een grote geruststelling voor iedereen.

Gael, Brussel, 9 februari 2021

Manager Hive5 Coworking

bottom of page